Rentoutumisen ihanuus 

Ennaltaehkäise ja selätä stressiä miellyttävällä, nopealla ja tehokkaalla tavalla. 

Viiden viikon verkkokurssi starttaa jälleen 28.12.

 

Nukut ja palaudut paremmin, ajattelet selkeämmin ja saat enemmän aikaan. 

Mukavat ja tehokkaat harjoitukset, vain 10-20 minuuttia päivässä. 

Käykö mielesi ylikierroksilla? Nukutko huonosti? Onko kehosi jännittynyt kuin viulun kieli?

Joskus elämän tiimellyksessä tulee painettua liikaa töitä ja pidettyä itsestään liian vähän huolta.  Tällöin stressi saattaa hiipiä päälle ja koet epämiellyttäviä tuntemuksia kehossa, kuten jännittymistä ja jopa kipuja. Voit olla ajautunut flunssakierteeseen, kun kehosi ei pääse kunnolla palautumaan päivän rasitteista. Unesikin saattaa olla todella huonoa. Nukahdat huonosti ja heräilet usein, etkä saa uudelleen unta. 

Saatat tuntea itsesi myös äksyksi ja hermostuneeksi. Mielesi voi olla levoton ja sinulla voi olla keskittymisongelmia. Elämäntilanteesi voi ahdistaa. 

Miltä tuntuisi, jos sinulla olisikin rento olo kehossasi ja seesteinen mieli koko päivän? Illalla nukahtaisit nopeasti ja saisit nukuttua hyvin?

Kuvittele, jos aamusi alkaisi hyvissä ja energisissä fiiliksissä? Kuvittele, jos työpäivän keskellä saisit tankattua energiavarastojasi helposti täyteen tavalla, joka samalla selkiyttää mieltäsi. Ajatus kulkisi kirkkaammin ja sinulla olisi hyvä positiivinen mieli koko päivän. Työpäivän jälkeen jaksaisit harrastaa ja olla perheen tai ystävien kanssa. Illalla nukahtaisit levolliseen uneen. 

 

Rentoutumisen ihanuus -verkkokurssilla opit helppoja taitoja ja saat mukavia harjoituksia, jotka auttavat sinua jokaisena päivänä elämässä. 

  • Opit ymmärtämään ja hallitsemaan kehon ja mielen toimintaa
  • Saat terveyttä itsellesi
  • Saat rentoutta kehoosi
  • Saat levollisempaa unta
  • Saat selkeyttä ja levollisuutta ajatuksiisi
  • Saat itsellesi erilaisia, tutkitusti tehokkaita rentoutus-, ja läsnäoloäänitteitä, oivalluttavia harjoituksia, sekä paljon pieniä rentoutusvinkkejä arkeen ja vapaa-aikaan.
  • Olen mukana kurssin ajan vastaamassa kysymyksiin verkkokurssialustalla. 
 

Kurssilta sai energisoivia taukoja työpäivään

Käyn välillä ylikierroksilla ja koen tarvitsevani rentoutusta. Tämä kurssi tarjosi mukavia lyhyitä rentoutusharjoituksia, joita voi tehdä pitkin päivää. Näillä on helppo tauottaa työntekoa. - Laura Koverskoi

Parasta kurssilla oli välittömyys

Parasta oli se välittömyys, millä kurssia toteutettiin ja sen monipuolisuus. Tykkäsin siitä, että asiaa tarkasteltiin monista eri näkökulmista. Lisäksi annettiin myös erilaisia työkaluja arkeen. Videot olivat mielenkiintoisia, sopivan mittaisia ja niissä puhui elämäniloinen ja valoisa valmentaja, joka oli aito, eikä suinkaan epäaito tai ylipositiivinen. - Karolina Lamroth

Opin hengittämään!

Itse ainakin joutunut huomaamaan useissa asioissa, varsinkin itsestäänselvissä, että tietotaito ja käytäntö ei kohtaa useinkaan. Sitä luulee osaavansa hengittää koska se on suuri osa elämää, mutta se oikea tapa on usein kateissa. Oikein hengittäminen on ihan parasta rentoutusta. - Mika Rainio

Aloitamme 28.12.

 

Klikkaa ja ilmoittaudu Rentoutumisen ihanuus -verkkokurssille, joka tekee elämästäsi rennompaa, motivoituneempaa ja energisempää.

 

 

Viiden viikon kurssin hintaan 79 e.

Nyt saat viiden viikon kurssin itsellesi edullisesti. Saat opiskella ja harjoitella ihan rauhassa, omassa tahdissa. 

Kun lataat kurssimateriaalin itsellesi, ne ovat käytössäsi niin pitkään kuin haluat.

Jos et saa kurssista kahden ensimmäisen viikon aikana toivomaasi hyötyä,  laita minulle sähköpostia, niin palautan rahasi.

Tällä kurssilla on 14 vuorokauden "rahat takaisin takuu". 

Klikkaa alla olevaa "Kyllä - lähden mukaan" -linkkiä, jos haluat maksaa luottokortilla tai Paypalilla. Jos sen sijaan haluat maksaa verkkopankkitunnuksilla, lähetä viesti [email protected]

KYLLÄ - LÄHDEN MUKAAN!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Saat uusia harjoituksia joka viikko maanantaisin. 

 

Harjoitukset sisältävät videoita, kirjallisia harjoituksia ja äänitteitä.


Tarvitset päivittäin vain 10–20 minuuttia aikaa näiden harjoitteiden tekemiseen.

Viiden viikon aikana opit tunnistamaan miltä kehossasi tuntuu, mitä mielessäsi liikkuu, opit rentoutumaan ja nukkumaan paremmin.

 

Tekemällä säännöllisesti harjoituksia, huomaat muutoksia kehossasi, ajattelussasi ja tunteissasi.

 

Suhtaudut asioihin rauhallisemmin, olet keskittymiskykyisempi ja saat enemmän aikaan, nukut paremmin ja voit kokonaisvaltaisesti paremmin.

Näin kurssilla edetään

1. viikolla opetellaan hengittämään

Perusta rentoutumiselle tehdään tiedon kautta. Aivan aluksi käydään läpi, miksi rentoutumisen opettelu on niin tärkeää. Sitten lähdemme tutustumaan hengitykseen, jota ilman emme voi elää, mutta joka ei olekaan niin itsestäänselvä juttu. Lukuisten harjoitusten kautta tutustumme erilaisiin hengitystekniikoihin, jotka rentouttavat nopeasti. 

 

2. viikolla tunnistetaan  jännittyneen / rentoutuneen kehon ero

Tunnistatko jännityksiä kehossasi? Tiedätkö mistä ne kumpuavat?

Jännitykset kehossamme vaikuttavat suorituskykyymme joten niitä kannattaa työstää.

Tunnistetaan rennon ja jännittyneen kehon ero, tiedostetaan tunteiden vaikutuksia kehossamme ja tehdään erilaisia kehorentoutuksia.

 

3. viikolla sukelletaan mielen maailmaan

Otamme lyhyen katsauksen mielen toimintaan. Mistä ajatukset ja tunteet kumpuavat? Miten huolia ja murheita voi työstämällä lieventää? Saat tunteiden käsittelyyn, sekä mielen hallintaan liittyviä rentoutus- ja meditaatioharjoituksia. 

 

4. viikko on stressinselätysviikko

Tämä on kurssin tärkein viikko. Pääset tunnistamaan omia stressaavia ajatuksiasi ja työstämään niitä. Käymme myös läpi, mitä stressi tarkoittaa.  Saat kirjallisia ja kuunneltavia harjoituksia. 

 

5. viikolla nukumme hyvin

Uniongelmat ovat yleistyneet paljon. Tarkastelemme hieman uneen liittyvää teoriaa ja teemme nukahtamiseen liittyviä käytännön harjoituksia. Saat kaksi nukahtamiseen liittyvää äänitettä kuunneltavaksi. Tämän viikon jälkeen nukut paremmin ja nouset virkeämpänä uuteen aamuun. 

Testaa, sopiiko tämä verkkokurssi sinulle?

Kuinka moneen kohtaan vastaat kyllä?

✔ En ehdi hoitaa itseäni, koska minulla on niin paljon töitä ja muita velvollisuuksia hoidettavana.

✔ Minun on vaikeaa nukahtaa iltaisin, koska arjen asiat pyörivät mielessä.

✔ Heräilen öisin, ja työasiat tai arkiasiat alkavat pyöriä mielessäni, enkä saa unta.

✔ Olen kireä ja hermostun helposti.

✔ En pysty tunnistamaan jännittymisen ja rentoutumisen eroa kehossani.

✔ Kehoni on koko ajan jännitystilassa.

✔ Minulla on keskittymisvaikeuksia.

✔ Käyn ylikierroksilla.

✔ En saa asioita tehtyä, koska mieleni on kuormittuneessa tilassa.

✔ Ahdistun helposti.

✔ Minua väsyttää jatkuvasti.

 

Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kohtaan, tämä kurssi on juuri sinulle!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!


Klikkaa ja ilmoittaudu tälle Rentoutumisen ihanuus -verkkokurssille, jonka jälkeen olet energisempi, onnellisempi ja tyytyväisempi omaan elämääsi. 

 

 

ILMOITTAUDU MUKAAN VIIDEN VIIKON UPEALLE RENTOUTUMISEN IHANUUS -VERKKOKURSSILLE 

HINTAAN 79 €

Kurssilla on 14 vuorokauden "rahat takaisin takuu". 

Klikkaa alla olevaa "Kyllä - lähden mukaan" -linkkiä, jos haluat maksaa luottokortilla tai Paypalilla. Jos sen sijaan haluat maksaa verkkopankkitunnuksilla, lähetä viesti [email protected]

Uusi kurssi starttaa 28.12.  

 

KYLLÄ - LÄHDEN MUKAAN!

Minä autan sinua!


Olen hypnoosi- ja rentoutusohjaaja Tarja Kupias ja olen ohjaamassa sinua tällä viiden viikon matkalla kohti rentoutta ja hyvää oloa. 

Aloitin oman matkani rentoutumisen tiellä seitsemän vuotta sitten. Olen opetellut rentoutumisen, hypnoosin, mindfulnessin ja meditoinnin taitoja itsehoidollisista syistä.  Haluan auttaa myös sinua voimaan paremmin.  Olen auttanut satoja ihmisiä ryhmässä, ja henkilökohtaisesti valmentaen.  Rakastan tehdä rentouttavia ja hyvää oloa lisääviä äänitteitä, joita pääset kuuntelemaan tämän kurssin aikana. 

Lupaan auttaa sinua, että saat elää rennompaa ja tasapainoisempaa elämää

Aloitamme 28.12.

 

Klikkaa itsesi mukaan tälle

Rentoutumisen ihanuus -verkkokurssille, 

 jonka jälkeen stressi ei enää selätä sinua, vaan sinä selätät stressin! Saat rentoutta tekemiseen, energistä levollisuutta työhön ja arkeen, sekä paremmat yöunet. 

 

Hintaan 79 e

Klikkaa alla olevaa "Kyllä - lähden mukaan" -linkkiä, jos haluat maksaa luottokortilla tai Paypalilla. Jos sen sijaan haluat maksaa verkkopankkitunnuksilla lähetä viesti [email protected]

 

 

KYLLÄ - LÄHDEN MUKAAN!